Eszközök a szabályozó genomikához c. kurzus online

2020. április 7.-8. között megrendezésre kerül az:

„Eszközök a szabályozó genomikához: ISMARA, CRUNCH, EPD és ChIP- seq eszközök használatával következtetni lehet a szabályozási kölcsönhatásokra a transzkriptomika és epigenomikai adatok alapján”

című kurzus, amely online stream-en lesz megtekinthető.

A kurzus két fő eleme:

  • A délelőtti előadások releváns témákat mutatnak be a szabályozó genomikai módszerekről, illetve oktatási anyagokat kínálnak a SIB legmodernebb eszközeiről: ISMARA, CRUNCH, EPD, ChIP-seq.
  • Délután a gyakorlati rész keretein belül, a résztvevők megtanulhatják hatékonyan felhasználni ezen erőforrásokat a saját adataik (BYOD) és nyilvános adatok elemzésére. Ezen kívül betekintést nyerhetnek a különböző interaktív oktatási eszközökbe, ami magában foglalja a négyszemközti, közös interakciót.

A kurzust számukra ajánlják:

  • minden olyan kutató, akinek célja számításos következtetések levonása a génszabályozásról a génexpresszió és a kromatinállapot adatain alapján (kísérleti kutatók, biológusok, bioinformatikusok),
  • bármely tudományos környezetből származó doktori hallgatók, posztdokumentumok és más kutatók, akik szabályozó genomikai adatokkal dolgoznak.

 

Csak az oktatásra való jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az oktatásra és a gyakorlati részre való jelentkezés díjköteles, regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni március 27.-ig lehet.