SIB Bioinformatics Awards jelentkezés megnyitva

A svájci bioinformatikai intézet (SIB, Swiss Institute of Bioinformatics) két díjára lehet pályázatot beadni: SIB Early Career Bioinformatician Award és SIB Bioinformatics Resource Innovation Award. Részletek az alábbi oldalon olvashatók: https://www.sib.swiss/sib-awards

SIB Early Career Bioinformatician Award
Díj: 
10.000 CHF jutalom és egy oklevél.
Jelentkezési feltételek: a világ bármely pontjáról beadható, adott intézmény munkatársa vagy a jelölt által, utóbbi esetben támogatói levél szükséges. A jeletkező a PhD tanulmányait legalább 6 évvel a nevezés beadása előtt be kellett, hogy fejezze. Jelezkezéskor 2-5 oldalnyi összefoglalót kell beadni a jelölt karrierjéről, a fontosabb projektek és a publikációk szerepeltetésével.
Jelentkezési határidő: 2019. március 31.

SIB Bioinformatics Resource Innovation Award
Díj:
10.000 CHF jutalom és egy oklevél.
Jeletkezési feltételek: a világ bármely pontjáról beadható olyan bioinformatikai eszközre, ami online elérhető és legfeljebb 5 éve került publikálásra. Ez lehet adatbázis, infrastruktúra, code-base, analízist végző keretrendszer, vizualizációs eszköz is, nincs megkötés ebben a tekintetben. Jeletkezéskor legfeljebb 2 oldalas összefoglalót kell beadni, a fenntartási terveket szerepeltetve.
Jelentkezési határidő: 2019. április 30.